CRYPTOCURRENCY De halverende nasleep van Bitcoin: consumenten, institutionele beleggers haasten zich naar BTC’s

0

Sindsdien zijn er ongeveer 67 nieuwe adressen met 100 tot 1.000 BTC aan het netwerk toegevoegd. Bitcoin is de nieuwe trend.

Gepubliceerd 16 uur geleden op 14 juni 2020 Door Olumide Adesina Bitcoin, BTC, cryptocurrency, Cryptocurrencies en het gebruik ervan in Afrika

‘S Werelds vlaggenschip digitale munt, Bitcoin, heeft vorige maand met succes de derde halvering in zijn geschiedenis doorgemaakt, waarbij het dagelijkse aanbod van nieuwe bitcoin met de helft werd verminderd.

Bitcoin koers bekijken

Een belangrijk onderdeel van haar aantrekkingskracht is dat BTC, ondanks dat het extreem volatiel is, beter presteerde dan de meeste andere activaklassen in zo’n testende 2020macro-omgeving. Momenteel is Bitcoin tot nu toe 36% gestegen. Bitcoin koers grafieken geven een duidelijk beeld.

Volgens een rapport van Cointelgraph is het gebruik van BTC’s exponentieel toegenomen, veroorzaakt door de veranderende macro-fundamentals in onze huidige wereld.

De interesse van de consument blijft stijgen, met de groei van diensten zoals de Square cash-app in de VS, een app voor mobiele betalingen die ook de aankoop van Bitcoin mogelijk maakt. Vorige maand kondigde het bedrijf aan dat de Bitcoin-inkomsten met 71% waren gestegen ten opzichte van het voorgaande kwartaal tot $ 306 miljoen, en met maar liefst 367% op jaarbasis.

Crypto info

De groei werd toegeschreven aan een toename van het aantal actieve Bitcoin-klanten, evenals een groei van de algemene consumentenvraag. Sterke groei wordt ook verwacht in opkomende markten zoals India, waar recente wijzigingen in de regelgeving ertoe bijdragen dat een enorme consumentenmarkt opengaat voor cryptocurrencies.

De groei van cryptocurrency was tot maart van dit jaar beperkt vanwege het verbod van de overheid op banken die interactie hebben met cryptocurrency-bedrijven. Die beperkingen zijn nu opgeheven, wat waarschijnlijk zal helpen bij het legitimeren van Bitcoin en andere digitale valuta’s.

De prevalentie van grensoverschrijdende betalingsverzoeken in India is ook een belangrijke opstap in de wereld van digitale stablecoins en Bitcoin.

Related Posts