De nieuwe Subaru Outback verslaat de concurrentie voor het “Best Bang For Your Buck” -model

0

Is de Subaru Outback een goede koop? De 2020 Subaru Outback en de inkomende 2021 Subaru Outback zijn twee van de beste “waar voor je geld” deals in Amerika.

Bezoek de Torque News-homepage voor meer verhalen.

 

Wat zijn de beste autodeals op nationaal niveau in de VS? Volgens Automotive News zijn de Intersection-nieuwsbrief, de Subaru Outback 2020 en de aankomende Subaru Outback 2021 de beste wagendeals in Amerika. Wat kost een lease auto?

 

AN meldt dat Market Scan de relatie tussen Manufacturer Suggested Retail Price (MSRP) en de maandelijkse betaling heeft geanalyseerd om te bepalen welke leaseovereenkomst de beste “waar voor je geld” oplevert. Ze gebruiken een Payment Value Index (PVI) om tot onderstaande cijfers te komen.

 

Subaru Outback 2020, Subaru Outback 2021, prijzen, leaseovereenkomsten

 

Wat is MSRP?

 

MSRP staat bekend als de “stickerprijs” of de prijs in het raam van een auto. Het is de prijs die een autofabrikant een nieuwe auto geeft en raadt een dealer aan voor zijn auto’s.

 

Om de beste ‘waar voor je geld’-deals in Amerika te bedenken, neemt Market Scan de gemiddelde MSRP van alle individuele uitrustingsniveaus voor elk model. Het omvat alle belastingen, registratie- en bestemmings- en bezorgkosten. De gemiddelde MSRP is gebaseerd op een huurcontract van 36 maanden, 12.000 mijl per jaar, 720 kredietscore en 5 procent aftrek van klanten.

 

https://youtu.be/t1NaDucAXIg

 

Subaru Outback 2020, Subaru Outback 2021, prijzen, leaseovereenkomsten

 

Market Scan komt dan met de gemiddelde beste leasebetaling van elke auto in Amerika op de proppen. De onderstaande cijfers zijn gebaseerd op alle zeven individuele uitrustingsniveaus van de Subaru Outback voor 2020 en 2021; basis, Premium, Limited, Touring, Onyx Edition XT, Limited XT en Touring XT. Private lease student voordelig.

 

Volgens hun berekeningen is de Subaru Outback 2020 de beste “waar voor je geld” -wagendeal in de VS, met een gemiddelde adviesprijs van $ 35.105 en een gemiddelde beste betaling van $ 448,06.

 

De Subaru Outback uit 2021 is de op één na beste wagenovereenkomst met een gemiddelde adviesprijs van $ 35.377,86 en een gemiddelde beste betaling van $ 451,46. De grootste concurrent van de Outback, de 2021 Volvo V60 Cross Country, heeft een gemiddelde adviesprijs van $ 46.445,00 en een gemiddelde beste betaling van $ 595,11.

 

Waarom adverteert Subaru met een betere leasebetaling?

 

Subaru maakt reclame voor speciale aanbiedingen voor “geselecteerde” nieuwe modellen, en deze zijn voor de laagst geprijsde basisuitvoering met een adviesprijs van $ 27.655 op modellen voor 2020 en een adviesprijs van $ 27.845 op modellen uit 2021. U kunt een basisuitvoering 2020 Subaru Outback-wagen leasen voor $ 249 / maand op een termijn van 36 maanden voor $ 2.449, verschuldigd bij ondertekening en een borg van $ 0. De lease op een basisuitvoering 2021 Subaru Outback is $ 259 / maand op een termijn van 36 maanden met $ 2.449 verschuldigd bij ondertekening en $ 0 borg.

 

Subaru of America gebruikt Chase Auto als haar private label financieringsmaatschappij voor klanten. Ze hebben onlangs de verlenging van hun overeenkomst aangekondigd, waarmee ze de rol van Chase als de enige op maat gemaakte retail-, financierings- en leaseprovider voor de Camden, NJ-autofabrikant hebben uitgebreid.

 

De meeste kopers zullen een van de bovenste trim 2020 Subaru Outback en 2021 Subaru Outback-modellen kopen. Volgens Market Scan biedt Subaru de beste “waar voor je geld” Outback-deal voor alle uitrustingsniveaus in Amerika.

 

Misschien vind je dit ook leuk: Subaru heeft zijn nieuwe plan aangekondigd – Wat is de volgende stap voor de Outback-, Forester-, Crosstrek- en Ascent-modellen voor 2022

 

Denis Flierl heeft meer dan 30 jaar in de auto-industrie geïnvesteerd in een adviserende rol bij elk groot automerk. Hij is een geaccrediteerd lid van de Rocky Mountain Automotive Press. Bekijk het Subaru-rapport waar hij alle modellen van de Japanse automaker behandelt. Meer verhalen zijn te vinden op de Torque News Subaru-pagina. Volg Denis op Facebook, Twitter en Instagram.

 

Related Posts