Tips voor het afsluiten van een verzekering

0

Nieuwe auto-eigenaren betalen meer voor verzekeringen, maar u kunt geld besparen door na 6 maanden voor een nieuwe polis te winkelen

Nieuwe autobezitters betalen tot 12% meer voor autoverzekeringen. Shutterstock

Personal Finance Insider schrijft over producten, strategieën en tips om u te helpen slimme beslissingen te nemen met uw geld. We ontvangen misschien een kleine commissie van onze partners, zoals American Express, maar onze rapportage en aanbevelingen zijn altijd onafhankelijk en objectief.

Nieuwe autobezitters betalen tussen 7% en 12% hogere premies dan bestaande polishouders voor hun eerste zes maanden dekking, volgens gegevens van The Zebra.

Na de eerste zes maanden kunnen nieuwe chauffeurs de kosten verlagen door te winkelen voor een nieuwe autoverzekering. www.aansprakelijkheidsverzekering.com kun je jouw nieuwe autoverzekering aansluiten.

Een uur winkelen voor autoverzekeringen en het vergelijken van offertes na zes maanden van consistente dekking zou deze opmaak kunnen elimineren, wat gemiddeld $ 126 per jaar zou kunnen besparen. Voor beginnende autobezitters is het afsluiten van een autoverzekering de eerste stap – en de eerste grote uitgave – van autobezit.

Autoverzekeringen zijn duurder voor mensen die hun eerste polis kopen. Volgens de vergelijkingssite voor verzekeringen The Zebra, kunnen klanten die nog nooit een autoverzekering hebben gehad, tussen de 7% en 12% meer betalen voor hun eerste polis dan klanten die een polis vernieuwen of die een consistente verzekering hebben afgesloten voor het verleden zes maanden.

Woonverzekering vergelijken online

De gemiddelde bestuurder zonder enig record van autoverzekering betaalt jaarlijks ongeveer $ 1,752 voor dekking, volgens het rapport The State of Auto Insurance van The Zebra 2020. Een chauffeur die de afgelopen zes maanden consistent verzekerd is geweest, betaalt ongeveer $ 1.626 per jaar voor dekking. Goedkope woonverzekering vergelijken met de andere verzekeraars.

De Zebra merkt op dat dit niet van toepassing is in Californië, waar de staatswetten autoverzekeraars beperken om rekening te houden met de verzekeringsgeschiedenis. In de andere 49 staten kon de gemiddelde eigenaar van een nieuwe auto echter ongeveer $ 126 per jaar besparen door na zes maanden rond te kijken voor dekking.

Elke verzekeringsmaatschappij beschouwt uw informatie anders, inclusief uw verzekeringsgeschiedenis, rijrecord en zelfs kredietscore en geslacht in sommige staten. Om de beste prijs te vinden, moet u de dekking van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken.

Als u een autoverzekering wilt kopen, ontvangt u verschillende offertes van autoverzekeringsmaatschappijen in uw regio. Vergelijk vervolgens uw beleidscitaten. U moet letten op alle bewegende delen van uw autoverzekering, inclusief het aantal inbegrepen dekkingstypen en hun limieten. Hoe meer soorten dekking en hoe hoger de limiet, hoe beter. Overweeg ook het eigen risico, of het bedrag dat u uit eigen zak betaalt voordat uw verzekering schade dekt wanneer u een claim indient.

Zoek naar het beleid met de meeste soorten dekking en de hoogste limiet, en met een premie en eigen risico dat bij uw budget past. Vergelijk het vervolgens met uw oude polis om er zeker van te zijn dat u nog steeds dezelfde dekking of beter heeft.

Rondkijken voor autoverzekeringen en het verzamelen van offertes duurt niet langer dan een uur. Het is de moeite waard – het kan u helpen om veel te besparen als een eerste auto-eigenaar.

 

Related Posts