Welke zorgverzekering moet je zeker in de gaten houden dit jaar? Een aantal toppers op een rijtje gezet voor jullie!

0

Laten we met dat alles in het achterhoofd kijken naar alle opties die we hebben om onze gezondheidsplannen betaalbaarder te maken. Ten eerste is er ons eigen risico, dat ons de grootste controle geeft over de ziektekostenverzekeringspremie die we aan de zorgverzekeraar betalen.  Als je begint met zorg vergelijken is het altijd belangrijk om onderzoek te doen naar polissen met een eigen risico.

Er zijn drie soorten plannen met eigen risico.

  • Het ene is een gezondheidsplan waarbij je aan het eigen risico moet voldoen om een uitkering te krijgen, het tweede is waar alles gedekt is met een kleine eigen bijdrage en het eigen risico geldt alleen voor ziekenhuisverblijven en het derde is het meest populaire en het gevaarlijkste zonder eigen risico.
  • Geen eigen risico plannen zijn in de meeste gevallen het creatieve werk van de verzekeringsmaatschappijen. In de meeste gevallen zijn plannen die geen eigen risico hebben u verantwoordelijk voor de zogenaamde dagvergoeding en medeverzekering. In de meeste gevallen bent u meer uit eigen zak met geen eigen risico dan met een plan met eigen risico.

Er zijn enorm veel verschillende zorgverzekeringen beschikbaar

Ten tweede bieden steeds meer verzekeringsmaatschappijen ziektekostenverzekeringen aan met de mogelijkheid om een merkgeneesmiddelenverzekering af te sluiten of alleen een generieke geneesmiddelenverzekering af te sluiten. Wat betekent dat voor u? Nou, de eenvoudige manier om dit uit te leggen is dat merkgeneesmiddelen de geneesmiddelen zijn die je op tv-commercials ziet. Medicijnen op recept worden gereguleerd door de FDA en door de FDA regels nadat het merknaam medicijn meer dan vijf jaar op de markt is geweest en de farmaceutische bedrijven het kunnen kopiëren.

  1. Dat betekent dat als Drug Company met een nieuw medicijn komt, ze er zoveel voor kunnen vragen als ze willen en dat niemand hun formule voor dat medicijn meer dan vijf jaar kan kopiëren. De reden dat de FDA dat soort regels heeft, is omdat ze denken dat het veel geld kost om een nieuw medicijn te onderzoeken. Volgens de regels van de FDA moeten merkgeneesmiddelen en generieke geneesmiddelen precies dezelfde werkzame stof hebben. In principe zijn het precies dezelfde medicijnen, maar één kost veel meer.
  2. Praat met uw dokter voordat u wijzigingen aanbrengt. Hier is waar we met dit krijgen is als je een ziektekostenverzekering plannen die betrekking hebben op generieke geneesmiddelen alleen u kunt uw zelf veel geld besparen op uw ziektekostenverzekering premies. Met sommige gezondheidsplannen kunt u ook uw eigen risico op receptgeneesmiddelen aanpassen.

Waarom moet je goed naar de dekking kijken van een zorgverzekering?

Ten derde is de ziektekostenverzekering plannen die u de mogelijkheid geven om uw doktersbezoeken te dekken of ze niet te dekken. Deze optie kan u veel geld besparen. Wat dat betekent is dat sommige ziektekostenverzekeringen u in staat stellen om te betalen voor uw eigen doktersbezoeken in plaats van dat de verzekeringsmaatschappij een deel van de kosten betaalt en u betaalt zelf. U moet zich afvragen hoeveel tijd u echt per jaar naar een dokter gaat? De meeste regelmatige doktersbezoeken kosten u tussen de $55 en $75. Dus als u een of twee keer per jaar naar een dokter gaat en u kunt gewoon uit eigen zak betalen en $50 per maand besparen op uw ziektekostenverzekering, zou u dat dan doen?

Nou hier heb je het met deze drie opties kunt u betaalbare ziektekostenverzekering. Er zijn een aantal andere opties die u kunt ook een kijkje nemen op zoals Health Saving Account gekwalificeerde ziektekostenverzekering plannen, dat is een ander onderwerp. Het is allemaal logisch, waarom zou je betalen voor iets wat je niet nodig hebt en niet gaat gebruiken. Met een aantal eenvoudige beslissingen kunt u de dekking krijgen die u wilt tegen de premie die u zich kunt veroorloven. Wil je meer weten? Bekijk dan alle gratis informatie over verzekeringen op deze website.

Related Posts